Chłopaki z Bochni mają bardzo fajne tereny i zapraszają nas na kolejną edycję swojej imprezki.
Ostatnio było naprawdę sympatycznie. Poprawili mechanikę gry po ostatnihc sugestiach 'po imprezowych'.
Gisher napisał:
Zapraszam na 2 edycję Original War. Nowy teren, poprawki względem ostatniej edycji, myślę że będzie fajnie. Proponuję Ci stanowisko dowódcy sił amerykańskich.
Link do tematu informacyjnego: http://forum.bsa.mil.pl/viewtopic.php?f … 139#p34139
pozdro i do zobaczenia w polu!
...............
Ogólnie idziemy bardziej w stronę symulacji militarnej niż ostatnio, także wielbiciele 100 pociskowych serii, 10 minutowych respów i ostrej akcji przez cały czas gry są proszeni o NIE ZGŁASZANIE SIĘ. Po prostu koncepcja gry Wam się nie spodoba - żeby nie było że nie mówiłem
Myślę, że warto pojechać. Może ktoś inny od nas by podowodził?
Ważne że trzeba jechać!
@ Łysy -> 26 to jest jeden dzień. Po prostu weź go sobie zaznacz w kalendarzu, żeby Ci przypadkiem nic nie wyskoczyło
Panowie Ci co jeszcze nie dali znać to niech się określą szybko!!
PILNE!!
Dixon napisał:
Gisher, powiedz mi na ile osób przewidujesz manewry?
Czy jak przywiozę np. 25 osób to bedzie za dużo? Ofcoz będziemy chcieli walczyć razem![]()
Daj znać.
PozdrawiamGisher napisał:
Hej,
Jak dla mnie to może być te przykładowe 20-30os na stronę, sęk w tym czy zbierze się taka sama liczba ludzi po stronie rosyjskiej, bo musi być mniej więcej po równo. Możemy zrobić tak - na razie zarezerwuję całą stronę Amerykańską dla Twoich (+parę osób którym już obiecałem - Rangersi od Bryndzy i Hawki z Brzeska), i zobaczymy ilu ludzi się uzbiera do Ruskich.
http://42rmc.dpm-soldier.pl/
KLON
Ja bym się wstępnie pisał. Do tego piątku myślę, będę wiedzieć na 100%.
Widzę, że Recon i przyjaciele to już 25 osób
KLON
Dobra, ja się piszę, plus Hubaal.
Weq
PS. Nie jestem pewien czy taktycznie jest zająć jedną całą stronę "wyjazdową ekipą pro-rozwalaczy"
Ostatnio edytowany przez Weq (2011-11-17 21:02:11)
KLON
I coś się ruszyło?
Wszak 5 dni temu temat był pilny...
Ja nikogo nie zmuszam.
Jak na razie mamy 13 osób.
1. Śnieżynek
2. Dixon
3. Dixon
4. Adas
5. Jarko
6. Kevin
7. Pucek