http://www.forum.asgsport.pl/index.php/ … 357.0.html
ORGANIZATOR: A.K. (stow.), ASO
TERMIN: 16 kwietnia 2011 (sobota);
MIEJSCE: zależnie od ilości zainteresowanych, w rej. Krzeszowic;
ZBIÓRKA: 0900, miejsce jw.
CZAS TRWANIA: 6h, od wyjścia w teren;
CHARAKTER: strzelanie w typie DS, TdBL;
LIMITY: brak;
NIEPEŁNOLETNI: nie;
PIROTECHNIKA: nie (może ulec zmianie - jw.);
ODPŁATNOSĆ: na miejscu, w zakresie pokrycia kosztów, ~1 zł od głowy;
ZGŁOSZENIA: na priw, do godziny 13:59 12-go bm., zastrzega się prawo do odrzucenia zgłoszenia bez podania przyczyn;
ZASTRZEZENIE: gra może być odwołana lub przeniesiona w inne miejsce z wyprzedzeniem nie krótszym niż 48 h - w razie wystąpienie nie dającej się usunąć przyczyny uniemożliwiającej jej rozegranie.
Gra ma charakter typowego strzelania, obejmującego kilka etapów. Respawnów w ramach pojedynczych etapów nie przewiduje się. Wodotrysków i cudów na kiju, też nie. Konkretne miejsce gry i (co za tym idzie zbiórki) zależy od ilości zgłoszonych (oraz dostępności danego terenu). Wszystkie lokalizacje znajdują w rej. miejscowości Krzeszowice (~20 km na zach. od K-owa) i mają charakter lesisty lub lesisto - łąkowy. Parkingi niestrzeżone, pozostawienie wozów na własną odpowiedzialność. Odpłatność w zakresie pokrycia kosztów (mapy, taśmy). Gra odbywa się bez względu na warunki atmosferyczne i trwa 6h. Uczestnictwo tylko w części gry - co do zasady - wykluczone. Uczulam aby na zbiórkę przyjechać już gotowym (naładowanym itp.). Zachowania dezorganizujące tok rozgrywki, nie będą tolerowane (na pogaduszki można zjechać do szynku po strzelaniu). Jedziemy "kawałek", w teren odmienny niż zwykle - wykorzystajmy to. Uczestnictwo tylko po uprzednim zgłoszeniu. Zgłoszenia tylko w wypadku pewnej obecności, przy tym deklaracje w wątku nie będą uważane za wiążące (brak skutku zgłoszenia). Pozostałe szczegóły, w tym (ostateczna) lista - nie później 24h po upływie terminu zgłoszeń.
Pytania? Sprawy?
A KTO SKASOWAŁ MÓJ POST!? QRR... KOPNE W DUPĘ!
Mnie nie ma.
Zgłosiliście Kubie że Adam jest niepełnoletni. Napewno uda się z nim to załatwić bo już kiedyś nawet z nim o tym rozmawiałem ale kombinowanie że nie zauważy nie przejdzie. Znacie Kubę.
Pozdrawiam C.