Pucek pojedziesz.
zaraza napisał:
Pamiętajcie jednak że teren został dobrany odpowiednio do scenariusza a część to prawie pustynia
niewykluczone że posiadając saperkę można w znaczący sposób zwiększyć szansę przeżycia.
Moją ma Spajda od dwóch lat... jeżeli ktoś ma koniecznie wziąć. Wazy pół kilo a może faktycznie się przydać.
Poprosiłem o przerzucenie na Koalicję, ze względu na to iż mamy działać z 7,40 a ja mam być z-c dow... a oni tego nie udźwigna i może to tylko za skutkować większym kwasem.
Zoabczymy co malibu odpowie.
OKay. Jesteśmy w Irackiej stronie.
Lista osób zapisanych:
9 os.
1. Dixon - potwierdzone
2. Śnieżyn - potwierdzone
3. Kevin - potwierdzone
4. Adam - potwierdzone
5. Łysy - potwierdzone
6. Otto - potwierdzone
7. Convicte
8. Weq - potwierdzone
9. Pucek - potwierdzone
Prosiłbym resztę osób o potwierdzenie, czy na pewno jadą.
Moja propozycja jest taka, zeby ubrać sobie jeansy, dół spodni dowolny, a na górę jakąś koszulę albo coś w ten deseń, plus arafatki, basebolówki i na to nasze standardowe oporządzenie.
Może na Arabów nie będziemy do końca wyglądać, ale na tajniaków owszem.
Co wy na to?
Tak było pisane. Pomimo iż atakujemy przydało by sie wziąć ze sobą ze 2/3 saperki na nasz team.
Dixon napisał:
Moja propozycja jest taka, zeby ubrać sobie jeansy, dół spodni dowolny, a na górę jakąś koszulę albo coś w ten deseń, plus arafatki, basebolówki i na to nasze standardowe oporządzenie.
Jak mam byc szczery to mi sie srednio jakos ten pomysl podoba... Wolalbym po tej haldzie tarzac sie w mundurze, do tego celu przeznaczonym. Inna sprawa ze raczej nie mam tutaj w Krk (i nie bede miec do niedzieli) dzinsow/koszuli/etc, ktore moglbym "poswiecic" . Jedyne co mam to szary dres
.
Co do transportu, to moge wziac samochod, wiec mialbym 1-2 miejsca (do ustalenia).
Kevin...
Dixon napisał:
dół spodni dowolny
czytaj dokładnie. Dowolny, czyli mundurowe też wchodzą w grę. Ja Ci mogę przynieść koszulę do zajechania na śmierć. Co ty na to?
Dajcie znać, kto mółby jechać samochodem.
Ja mogę wziąć samochód, ale mam 1 miejsce dla pasażera.
Kevin + dwa miejsca ??
Pucek + X miejsc?
Czy ktoś dałby radę? żeby pojechać "pełnowartościowym" samochodem 4'ro osobowym?
Co tak wszyscy ze Sniezynem chca jezdzic? Podejrzane
No ja jade pelnowartosciowym samochodem - ja , Weq + 2 osoby - fakt moglem sie nieprecyzyjnie wyrazic. 4 osoby zabiore bez problemu, tylko ze moze byc maly problem z miejsce w bagazniku, na szpej itp. Mozna by ewentualnie zrobic tak, ze np pucek czy ktos czesc szpeju by wzial. Kwestia do dogadania.