Siemak,
Zwracam się do was z zapytaniem, w jaki dzień chcecie się strzelać.
Proszę o przekazanie informacji tym, którzy się jeszcze w wątku nie wypowiedzieli
Mamy do wyboru:
sobota: 1) f50
2)nowy 'niezbadany teren' (jedziemy tam w 6-8osób i ćwiczymy sobie i robimy małe szczelanki)
niedziela:
1) stalingrad
2)nowy 'niezbadany teren' (jedziemy tam w 6-8osób i ćwiczymy sobie i robimy małe szczelanki)
wygląda na to ze będzie nas na tyle mało ze chyba trzeba by sie kopnąć na f50, jestem umówiony na telefon wieczorem z kumplem który też ma jakas ekipke i sie strzelaja, pogadam z nim i może najwyzej wbijemy na stalingrad np albo gdzies z nimi... sie zobaczy.
to XAVERY: skoro nie dasz rady to mozna liczyc na Ciebie w kwesti p90?? dla tego kumpla mojego??
Ostatnio edytowany przez klubus007 (2008-05-08 12:14:32)
Frutek się chętnie postrzela ale..
1. Nie wiem czy dam rade (na 70%dam rade)
2. kiedy? (mi bardziej pasi niedziela)
3. Gdzie? (dlamnie Stalingrad to bomba, ale jak mamy być sami to ćwiczenia nam się znudzą... i po godzinie się rozejdziemy, ale z drugiej strony to może by siadło tak w piatkę coś ustalic w sprawie formacji i wejsc... hmmm oki ja JESTEM ZATYM ŻEBY W NIEDZIELE SIĘ SPOTKAĆ NA TRENING, FORMACJI, WEJSĆ, ETC... ALE MUSI BYĆ Z 5OSÓB MINIMUM. A potem możemy naj wyżejn na f50 się przejechać bądz nie:)
Ostatnio edytowany przez FRUTA (2008-05-08 13:50:42)
okey.
Widzę, że wam nie można pozostawiać wyboru, bo zaczynacie wydziwiać.
Sobota - f50.
Niedziela ustalimy w sobotę.
Jestem w sobotę, a jak coś ustalimy to i w niedzielę.