http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=54761
Chętnie się tam widzę.
Fajnie by bylo, gdyby nas tam pojechało tak z 6ściu.
Ja jak nic mi nie wypadnie zgłaszam gotowość
Tylko każdy kto myśli o tej imprezie niech sobie odpowie na te pytania(nie są to moje pytania, tylko organizatorów):
Rajcuje cię działanie w zespole?
Jesteś w stanie przezwyciężyć indywidualne ciągoty dla dobra zadania i drużyny?
Jesteś w stanie podporządkować się rozkazom przełożonego?
Wczuć się w powierzoną ci rolę?
Satysfakcję sprawia ci wykonanie zadania które nie jest związane z kontaktem z przeciwnikiem?
Ja mam problem ze słuchaniem przełożonych ale ugnę kark i będę pokorny
Najważniejsze jest to ostatnie pytanie, bo jak komuś to nie odpowiada to lepiej żeby nie jechał, bo się zapowiada z tego co czytam milsim...
P.S
Jeśli Budziak nie będzie kandydował na medyka to ja chętnie(chyba, że w wymaganiach pisze coś o zawodowych opatrunkach)
W sumie wygląda ciekawie ale:
1)to jest w święto więc nie wiem czy nie będę go spędzał bardziej rodzinnie
2)Opole jest jednak kawał drogi stąd
3)wracanie w święto A4 do Krakowa to będzie jakiś hardcore
4)jeślibym jechał to na pewno nie swoim samochodem
5)możesz być medykiem Fruta (ja mam opatrunki to będę sanitariuszem którego ty jako lekarz będziesz instruował jak ma opatrywać, samemu nie brudząc sobie przy tym rąk
)
Okey, potrzeba listy chętnych na 100%
1) Dixon - wali mnie to, ze to święto. Jadę się pobawić
Nie pelna deklaracja:
2) Fruta?
3) Pachu
4) Ksavery
Czekamy na pozostałych.
Pachu, daj znać Morisowi.
Fruta Łysemu
Ja dam znać Klubie i Wonskiemu. Ostatnio sporadycznie pojawiają się na forum.
Witam, tak jak dzisiaj ustaliliśmy, ze względów geopolityczno-komunikacyjnych moim autem jedzie z Reconów Dixon, Convicte i Fruta, poza tym Mec i rzecz jasna ja bo prowadzę Będzie trochę ciasno ale damy radę. Podsyłam Dixonowi mój nr. kom, od soboty do poniedziałku jestem w górach więc tylko taki kontakt ze mną jest jakby co. Zbiorę Was spod domów ok. 5.00, ale to jeszcze ustalimy dokładniej. A jeśli macie jakieś wnioski odnośnie składu w samochodach do Foki